Slovenija pričakala prvo ekskluzivno prodajalno Cheek by Lisca

Ljubljana, marec 2014: V ljubljanskem Cityparku je svoja vrata odprla prva samostojna prodajalna Cheek by Lisca. Priljubljena slovenska znamka igrivega in zapeljivega spodnjega perila in kopalk je tako dobila težko pričakovani lastni trendovski kotiček, ki s svežo in svetlo podobo prinaša kombinacijo nostalgične romantike in sodobnega minimalizma. Večer pred uradno otvoritvijo so dobrodošlico novi prodajalni Cheek že izrekli predstavniki sedme sile, katere je skozi vizijo in zgodbo znamke popeljala Ula Furlan.

Prva ekskluzivna prodajalna Cheek by LiscaV zadnjih letih blagovna znamka Cheek by Lisca vse pogumneje stopa po samostojni poti in krepi svojo prepoznavnost ter priljubljenost po vsem svetu. Začetek letošnjega leta pa za Cheek ni prinesel le nove kolekcije pomlad/poletje 2014, temveč tudi prvo samostojno prodajalno, ki je svoje mesto našla v pritličju ljubljanskega nakupovalnega središča Citypark.

Večer pred uradnim odprtjem se je prostor pred prodajalno Cheek spremenil v sanjsko spalnico, v kateri je nasmejana Ula Furlan s pomočjo manekenk in plesalcev sproščeno uprizorila zgodbo in vizijo blagovne znamke Cheek by Lisca. Skozi tematske kotičke je predstavila tako udobno spodnje perilo in spalni program kot tudi zapeljive čipkaste modele in igrivo barvite kopalke. Po uradnem delu medijskega dogodka je glavno vlogo prevzela prodajalna sama, ki z dovršenim in premišljenim dizajnom vzbuja prijeten občutek intimnosti, dosežene preko sproščujočih barv, izbrane glasbe in pohištva s kančkom nostalgije.

Nasmejana Ula Furlan  ob raziskovanju Cheek prodajalne-1

V trendovskem kotičku poleg rednih kolekcij, ki so dostopne tudi na nekaterih drugih prodajnih mestih, najdemo še ekskluzivne modele. Določene izbrane serije perila in kopalk so tako na voljo izključno v prvi samostojni prodajalni Cheek by Lisca.

Cheek mornarki

Cheek pomladne vile v zapeljivem spodnjem perilu iz rednih in ekskluzivn...-1 

Spela Jereb, Anamarija Avbelj in Katarina Benček

“Odprtje prve samostojne prodajalne je zagotovo prelomna točka za blagovno znamko Cheek by Lisca. Veseli smo, da nam je prodajalno uspelo urediti tako, kot smo si zamislili. Trendovski ambient s pridihom sproščenosti dobro odraža filozofijo same blagovne znamke. V ponudbi bo tu vedno na voljo celoten izbor perila in kopalk, ki ga bomo občasno dopolnjevali z ekskluzivnimi, posebej za to prodajalno pripravljenimi dodatki,” je ob otvoritvi povedal generalni direktor Lisce Goran Kodelja.

Generalni direktor Lisce Goran Kodelja in lastnika Lisce Dari in Vesna Juzna

V prodajalno Cheek je že prispela tudi nova kolekcija perila Cheek by Lisca za pomlad in poletje 2014, ki povezuje privlačne nove smernice in romantično nostalgijo. Prevladujoči naravni toni v zeleni, rožnati ali kavni barvi ter retro cvetlični potiski v kombinaciji z zanimivi modeli tvorijo kolekcijo, ki še vedno sledi močnemu trendu “nazaj k naravi” in navdušuje z udobjem, kakovostjo ter spogledljivostjo.

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*