Po Liscine kopalke v staro Ljubljano!

Ljubljana, 9. april 2015: Čas brezskrbnih poletnih užitkov se neustavljivo bliža. Da bomo imeli dovolj izbire za poletno zapeljevanje, je Lisca v četrtek, 9. aprila, razširila prodajalno na Stritarjevi ulici v središču Ljubljane. V prvem nadstropju bomo na specializiranem oddelku za kopalke odslej lahko izbirali med največjo ponudbo kopalk Lisca in Cheek by Lisca, ki jih spremlja bogat izbor plažnih dodatkov, kot so obleke, parei, torbe in brisače. V prodajalni, kjer boste imeli občutek, kot da ste vstopili na bazen, bodo na 130 kvadratnih metrih poleg obsežne ženske ponudbe na voljo tudi moške in otroške kopalke.

Morsko obarvano otvoritev Liscine prodajalne so na družabnem dogodku pospremili številni predstavniki medijev in znani obrazi, med katerimi smo opazili manekenke Sabino Remar, Iris Mulej, Nadiyo Bychkovo in Mirelo Korać. Nove trende poletne mode so si ogledali tudi radijska in TV voditeljica Jana Morelj, voditelj in maneken David Urankar, Maja Bulc Raspopović, Erik Ferfolja, Tjaša Kokalj in mnogi drugi. Skozi ples in poletne glasbene ritme so se obiskovalci podali v raziskovanje najnovejših modnih trendov. Med lutkami, na katerih so predstavljeni številni modeli kopalk, so goste presenetile postavne manekenke. Gosti so se osvežili z napitki bara »nakavo«, ki podpira aktivnosti zavoda Anina zvezdica.

Lisca prodajalna_plesalci-1Kaj je Lisca pripravila za poletje 2015?

Kopalke Lisca se spogledujejo z eleganco, razigrano barvitostjo in sproščenostjo. Tudi letošnje poletje bodo obarvale plaže z živimi odtenki, igrivimi in grafičnimi potiski ter cvetličnimi vzorci. Kopalke Lisca Selection izžarevajo razkošje glamurja, nekatere modele pa bogatijo pravi kristalčki Swarovski. Poleti nas bodo navduševale živahne morske barve, od različnih odtenkov modre do energičnih rožnatih. Nekatere modele pa lahko poljubno kombinirate in tako ustvarite popolne kopalke zase.

Modeli kopalk Cheek by Lisca izžarevajo poletno sproščenost in igrivost. Kolekcijo je navdihnila sodobna hipijevka, ki bo to poletje osvajala v turkiznih, rumenih in igrivih cvetličnih kopalkah. V različnih krojnih izvedbah bodo navdušile prav vse modne entuziastke.

Lisca prodajalna-1Svoj najljubši model kopalk lahko tudi vi poiščete v prodajalni Lisca na Stritarjevi ulici 5 v središču Ljubljane.

____
Foto in besedilo: Lisca

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*