Novi tekaški copati Nike Lunarglide+ 5

Čeprav je vroče kot pes, pravi tekaški navdušenci ne obupajo, ampak takoj ko jutranja ali večerna sapica vsaj malo ohladita ozračje, obujejo svoje tekaške copate, si nadanejo športen top in hlačke in se odpravijo na svojo priljubljeno tekaško progo. Tek, pa čeprav šele ob pol desetih zvečer, je očitno nadvse prijetna sprostitev, sploh če te koraki popeljejo skozi Tivoli, ob prijetnem hladu kake sicer strašljivo upadle reke ali pa skozi gozd. 
Priljubljena športna znamka Nike je za vse, ki ljubijo tek, zopet pripravila zanimivo novost: tekaške copate Nike Lunarglide+ %, ki so prava rešitev za lahkotna stopala. 

Sistem Lunarlon predstavlja odporno, vendar mehko in lahko penasto polnilo, ki nudi izjemno oblazinjenje. Zaradi tehnologije Nike Flywire bo tek s tekaškimi copati LunarGlide+ 5 še udobnejši, saj se copat prilega in prilagodi vašemu stopalu kot rokavica. Žulji, ki nastanejo zaradi trenja med stopalom in copatom, s tem postanejo stvar preteklosti. 

Tekaški copati Nike Lunarglide
Nekdanja mis športa, Ajda Sitar, ki se že od dvanajstega leta ukvarja z atletiko, je navdušena. 
Foto: Peter Klinc
Sistem Dynamic Support je tisto, kar copate LunarGlide+ 5 ločuje od drugih. Tekači s ploskimi stopali bodo uživali v stabilnosti, ki jo nudi dvodelni vložek za obuvalo, in v načinu, kako učinkovito Dynamic Support ublaži udarce pri stiku stopala s tlemi, ki povzročajo preglavice ljudem s ploskimi stopali. 

Tekaški copati Nike LunarGlide+ 5 so na voljo v spletni prodajalni nikestore.com  in maloprodajnih enotah Nike.

Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*