Nogometaši in njihove kopačke

Danes novica, neobičajna za Fashionista.si. In zakaj jo delimo z vami? Ker smo ugotovili, da premalokrat pišemo o čednih in postavih fantih. 🙂

Ronaldo, Matavž, Iličič, Birsa, Pečnik, Vršič  so si namreč omislili nove nogometne čevlje, Nike Mercurial Vapor IX, ki zagotavljajo najhitrejšim igralcem na svetu učinkovito inovativnost in eksplozivno hitrost!

Ronaldo

Kje si boste lepotce v novi obutvi lahko ogledali? Že 6. februarja jih bodo slovenski reprezentantje obuli za tekmo z ekipo Bosne in Hercegovine, ki bo na stadionu Stožice.

Posebnost novih športnih copatov je teksturirana zgornja plast za nadzor hitrosti, ki omogoča nogometnemu čevlju Nike dodatno trenje in možnost udarca v odločilnih trenutkih tekme. Hitrost na ravni liniji in možnost enostavnega premikanja med igralci je danes v času izjemno tehnične in hitre igre le del celotne opreme najboljših igralcev. Mercurial Vapor IX je za hitre igralce idealna kombinacija izjemne inovativnosti in lahkih nogometnih čevljev, ki so se izoblikovali tekom let in ki predstavljajo osnovo nogometnih čevljev za vse igralce, ki se zanašajo na kratke udarce in obrate ter izbruhe eksplozivne hitrosti, s katerimi lahko premagajo nasprotnika.

 

Nike

Inovativna tehnologija All Conditions Control (ACC) še naprej izboljšuje učinkovitost čevljev, saj posebna obdelava, ki jo podjetje Nike uporablja na vseh nogometnih čevljih, zagotavlja konsistentne udarce pri igri v suhem ali deževnem vremenu. Igralcu, ki se zanaša na eksplozivno hitrost in ki nosi Mercurial Vapor IX, je trenje najpomembnejše. Dvojni čepki na peti omogočajo hiter dvig s trave, medtem ko asimetrična razporejenost čepkov poskrbi za eksploziven start. Izredno odzivne zareze prav tako omogočajo spremembe v smeri teka pri višji hitrosti.

No, nas zanima le, da so čevlji top, fantje pa vroči. 🙂

Nogometni čevlji Mercurial v osupljivih barvah "fireberry" in sončnega zahoda bodo od 31. januarja dalje na voljo na nike.com in pri prodajalcih po svetu.

Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*