Nenavadno, močno in modno

Nenavaden dogodek v znamenju še bolj nenavadnega gina se je pred kratkim odvijal na skrivni lokaciji sredi ljubljanskega Tivolija. Gosti zabave Unusual Imaginarium Party, med katerimi je bilo veliko znanih obrazov, so se znašli v viktorijanski dnevni sobi znanega detektiva in odkrivali razne zanimivosti: od z žeblji postlane postelje do s poprom osvežene žgane pijače.

Po perzijski preprogi so se v skladu z angleško eleganco med drugimi sprehodili manekenka in oblikovalka Jana Koteska, znana hči Zala Ribič Đurić in modna oblikovalca in ljubitelja nenavadnosti Erik Maj Potočnik ter Matjaž Plošinjak.
Zala je nosila črn crop top, ki je trenutno eden najbolj popularnih kosov vseh najstnic. Kombinirala ga je z drzno dolgo mrežasto obleko, ki je segala vse do tal. Za dodatek je izbrala ogromno zlato verižico, t. i. gold chain, ki je prav tako trenutno velik hit. Dodala ji je še eno tanjšo zlato verižico.

Zala_Ribic_DuricPriznana slovenska manekenka pa se je tokrat odločila za statement verižico, ki jo je nosila ob padajoči obleki.

Fashionista Jana KoteskaZabava je potekala v viktorijanskem stilu. Ko govorimo o viktorijanskem stilu nam najprej padejo na misel klobuki, metuljčki, elegantne hlače, veliko črnine, ekstravagantni brezrokavniki in angleški plemiči. Temu stilu sta se prilagodila tudi modna oblikovalca Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, saj sta nosila črn klobuk in metuljčka. Erik Maj Potočnik je opravi dodal še veliko vintage torbo.

Fashionista Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak Ekskluzivni dogodek UNUSAL IMAGINARIUM PARTY sta pod okriljem podjetja G3 SPIRITS konceptualno in organizacijsko osmislili agenciji YIN + YOUNG in EEMM, skupaj pa jim je v domačo sceno uspelo vnesti nepozabno esenco neobičajnosti najbolj nenavadnega gina na svetu. Verjamemo, da nas ne bodo pustili ravnodušne tudi v prihodnje, zato komaj čakamo, da nas neobičajni junak noči ponovno preseneti.

 

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*