GILT pošilja tudi v Slovenijoooooo!

Zlobni hudiček na moji rami mi govori, naj vam ne povem, a vseeno: GILT, spletni outlet dizajnerskih dobrin, kjer se sanjsko opravite dame, pa tudi vaši gospodje in otroci pridejo na svoj račun, od sedaj pošilja tudi v Slovenijo!

GILT

Da GILT ni gilt, temveč bo resnično postal guilt, je poskrbel danes in me v mojem e-poštnem nabiralniku presenetil z novičko, da po novem dostavlja v 90 držav sveta. Delno polna upanja in malo vdana v usodo sem preverila na strani in da, med destinacijami mednarodnega poslovanja je navedena tudi naša državica. Obstaja sicer nekaj omejitev za mednarodne kupce, tako na primer ne moremo naročati hrane in pijače ter pretežkih artiklov (na primer kosov pohištva). Obstaja tudi omejitev zdrave pameti, ki pravi, da iz ZDA ne bomo naročali dišečih sveč po sedemdeset dolarjev na kos. Pred naročilom se je treba resnično prepričati, če je stvar ustrezna, saj mednarodnih pošiljk ne menjajo in zanje ne vračajo denarja.

GILT

Poučimo se torej na hitro o ameriških velikostih. Slavna size 0, velikost 0 je naša 32. 2 je naša 34, 4 je naša 36 in 6 je naša 38. 8 je naša 40 in 10 je naša 42. In tako dalje … Ameriške velikostne oznake so torej po nazivih takšne kot angleške, a za 4 enote manjše. Ameriška 6 je tako angleška 10. Tu bodite predvsem pozorni tisti, ki sicer kupujete pri Asosu, Nextu, Topshopu in drugih Angležih. 

GILT

Vseeno, čevlji, torbice, jakne, otroške oblekice in še tisoč skušnjav čaka na evropska naročila. Naj vam zaupam še skrivnost: do 21. novembra je dostava brezplačna! :)))

Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*