Gap končno v Sloveniji

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, se je odprla nova trgovina Gap, ki že narekuje modne trende. Citypark se lahko pohvali, da so s pridobitvijo svetovno priznane blagovne znamke Gap povečali svojo ponudbo tako za odrasle, kot tudi za najmlajše. Trgovina Gap Kids se namreč nahaja v drugem nadstropju in je še dodatek več k že pestri ponudbi otroških trgovin.

Toni Pugelj, center manager Cityparka, je ob odprtju trgovin Gap in Gap Kids poudaril : »V našem nakupovalnem središču imamo že več kot 125 trgovin, ki ponujajo najbolj znane svetovne blagovne znamke. Sledimo trendu, da v Slovenijo prvi pripeljemo največja trgovska modna imena, zato sem vesel, da bomo lahko obiskovalcem kot prvi predstavili in ponudili tudi trgovino Gap. Prepričan sem, da bo doživela, kot drugje po svetu, neverjetno dobrodošlico. Glede na izjemen obisk ob odprtju, pa v to sploh ne dvomim.«

Odprtja pa so se udeležili tudi mnogi znani slovenski estradniki, kot so modna poznavalka Lorella Flego, novinarka in voditeljica Barbra Drnač ter pevka Anja Rupel.

Gap_1Jožica Brcar Sečnik, komercialne direktorica Magistrat International, Toni Pugelj, vodja Cityparka

GAP_2Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga Citypark, Lorella Flego, Maja Vidmar iz marketinga Cityparka

Objavljeno v Shopping. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*