Čas je za Miklavževa darila

V prvih dneh decembra pridne otroke in vse druge, ki si to zaslužijo, obišče Miklavž, ki tradicionalno obdaruje s suhim sadjem, pomarančami in čokolado. Naj se letos v njegovem peharju znajdejo tudi nogavičke za vašo ženo, mamo, partnerko, sestro …

Dokolenke Pierre Mantoux

Lepe nogavičke so čudovito Miklavževo darilo. Podarite jih vsem pridnim ženskam v vašem življenju in jih razveselite z modnim in elegantnim darilom, ki ga bodo z veseljem nosile. Da ne bo težav z izbiro velikosti, posezite po dokolenkah Pierre Mantoux iz trgovine Vita Mea v prvem nadstropju Nakupovalne galerije Kristalne palače. Izbirajte med dokolenkami, okrašenimi s krznom, zabavnimi pikicami, vzorcem čipke, pentljami ali v pepita vzorcu. Vaše drage bodo zagotovo vesele!

Objavljeno v Shopping, označeno z , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Čas je za Miklavževa darila komentirano: 4x

 1. jan kristof pravi:

  Ali se vam ne zdi neokusno, da pri tem, ko cela Slovenija izkauje svoje porazne življenske razmere,ko so otroci lačni, ko starši nimajo za kruh, vi ponujate neke nogavičke Pierre mantoux, pižamice JO.., Miklavževo nakupovanje itd… ?!!

 2. Anonimno pravi:

  …verjetno se oni na tem portalu še borijo za preživetje, ko se pa še oni ne bodo več, bodo tudi oni stali med ljudmi, kot jih omenjaš

 3. Lenka pravi:

  Da je Slo v položaju, v kakršnem je, zagotovo ni kriva Fashionista.si, še manj pa nogavičke. Je pa tako: če ne bo ponudbe in oglaševanja, ne bo niti prodaje. Potem pa bo lačna še trgovka, ki bi sicer te nogavičke prodajala, pa skladiščnik, ki bi jih prevzemal, pa računovodja, ki bi knjižila. To bi bilo pa še huje, se ti ne zdi? Niso mala podjetja in trgovine krive za lakoto, za to je treba krivce kar drugje iskat!

 4. Lenka pravi:

  Pa šše to: mogoče tudi komu, ki ni ravno premožen, več pomeni, da si kupi ene kakovostne nogavičke, narejene v Evropi, ki jih bo dolgo in z veseljem nosil, kot pa kup kitajskega šundra, prepojenega s kemikalijami in izdelanega v suženjskih razmerah, od katerega stara celina in s tem mi nimamo prav nič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*