Sebastian Cavazza navdušen nad Sensovo novo spletno trgovino

»Z današnjim dnem je zaživela naša nova spletna trgovina. Vsebina je edinstvena in neklasična. Naročite lahko unikatna oblačila in suknjiče z izrazitim trendovskim pristopom pri oblikovanju. Menim, da je spletna trgovina tako drugačna in posebna, da bo vsak želel klikniti nanjo in si ogledati, kaj imamo,« je izpostavila Zlata Zavašnik, direktorica podjetja Sens, ki se ponaša z več kot 25-letno prisotnostjo slovenske blagovne znamke na trgu. Je edina od slovenskih tekstilnih blagovnih znamk, ki je preživela vse dosedanje krize.

Poudarila je sicer, da ni pričakovala in obenem tudi ni želela, da bi unikatne obleke in suknjiče kdaj prodajali po spletu, saj tovrstni izdelki zahtevajo več pozornosti pri nakupu in je osebni pristop vsekakor bolj zaželen. »Prišli pa so novi izzivi. Ob vseh razmerah v tem času sem videla in ugotovila, da enostavno moramo iti na splet. Zato sem prilagodila, da lahko naše obleke kakovostno ponujamo na spletu,« je še dodala.

 

Do spletne trgovine lahko dostopate tukaj: www.sens.si

 

Vidno navdušen nad novo spletno trgovino je tudi priljubljeni gledališki, filmski in televizijski igralec Sebastian Cavazza: »Vesel sem, da se je tudi Zlata odločila za prodajo unikatnih suknjičev preko spleta, ki jih v tem času pogrešam na trgu in se dajo dobiti le v Sensu. Mislim, da je to zelo pametna odločitev, ki bo veliko ljudem približala nakup na daljavo. Tako se bodo lahko odločili za vrhunske kakovostne obleke, ne da bi potrebovali hoditi naokoli in ogrožati svoje zdravje ali zdravje drugih.«

Sebastian zelo rad sodeluje s Sensom oziroma z direktorico in modno oblikovalko Zlato Zavašnik, saj ju združujejo skupne vrednote, ljubezen do trendovskih oblačilih in spoštovanje trajnostnih načel in uporaba ekoloških tkanin. Prepričal ga je tudi njen osebni pristop in unikaten dizajn.

 

Zlata Zavašnik je podjetje Sens ustanovila pred več kot 25-imi leti, natančneje leta 1994. Danes imajo več kot 1200 različnih modelov slovenskih moških srajc in oblek, vse kose pa oblikuje sama. Posebnost Sensa je, da poleg klasičnih ponuja tudi trendovske obleke v vseh velikostih in za vse postave. Blagovna znamka s svojo ekstravagantno funkcionalnostjo oblači predvsem moške, ki iščejo individualnost, drugačnost in visoko kakovost.

Objavljeno v Od tu in tam. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*