Otvoritev trgovine za male živali Premium Pet

Maribor, junij 2017: Butična trgovina za male živali Premium Pet
odprla vrata v Europarku Maribor

Arhitekturno vrhunsko oblikovana trgovina za male živali Premium Pet je nove prostore dobila tudi v Europarku Maribor. Lastnikom hišnih ljubljenčkov bo nudila ekskluzivno ponudbo raznolikih izdelkov – kakovostno hrano, priboljške in vrhunsko opremo. Najboljši izbor izdelkov dopolnjuje tudi široka paleta ribic, akvarijev in pripomočkov za njihovo oskrbo.

Vrhunsko arhitekturno zasnovana trgovina za male živali Premium Pet.

Ob otvoritvi trgovinice s srcem za male živali je direktorica poslovanja Ana Kovačič dejala, da so ponosni z nadgradnjo svoje osnovne zgodbe, ki temelji predvsem na skrbnem odnosu do malih živali: “Z butično trgovino smo želeli našim kupcem ponuditi možnost izbire med najbolj kvalitetnimi izdelki. Svojo konkurenčnost vidimo tudi v sloganu “manj je več”, saj nudimo le tisto, kar vemo, da je za naše kupce najboljše.” Solastnik podjetja Aljaž Goršek je dodal, da želijo lastnikom hišnih ljubljenčkov omogočiti hitro in pragmatično nakupovanje na najvišjem nivoju. S tem se je strinjala tudi center managerka Europarka Maribor Simona Mandl, ki podpira ta vrhunski koncept trgovine.

Nastopajoči, lastnika trgovinic Premium Pet Ana Kovačič in Aljaž Goršek ter Simona Mandl in Petra Romih iz Europarka Maribor.

Za zabaven otvoritveni program sta poskrbela voditelja Radia Center, sicer tudi sama ambasadorja Premium Peta: Tanja Kocman in Tim Kores – Kori, skozi pravo plesno živalsko zgodbo so izdelke predstavili plesalci Plesne šole Sebastian, veliko pozornosti sta bila deležna fanta, ki imata tudi rada male živali – BQL, po modni pisti pa so se s svojimi hišnimi ljubljenčki sprehodile tudi nekatere ambasadorke Premium Peta: Ana Maria Mitić s svojo Betty, Natalija Verboten z Rockyijem, Miša Margan z Ajšo in Azra Selimanović z Jaggerjem. Da so se na pisti dobro počutile tako ambasadorke kot njihovi kosmatinčki, jih je spremljala njihova najljubša glasba. “Jaz in moja Betty imava svojo pesem, in sicer Življenje je vrtiljak, saj se pri nas doma res veliko vrti okoli te male navihanke. Besedilo pesmi in spevna melodija pa ti data krila,” je po navihanem sprehodu dejala Ana Maria Mitić.

Modna revija ambasadork trgovinic s srcem Premium Pet.

S pomočjo ambasadorjev so v trgovinah Premium Pet tudi dobrodelni, saj večkrat letno različnim zavetiščem za živali darujejo hrano in priboljške. Poleg otvoritvenih “manekenk” z njimi sodelujejo tudi: raper Trkaj, radijski voditelj Klemen Bunderla in raper 6Pack Čukur.

Nabito polno dvorišče Europarka Maribor ob nastopu BQL.

Med najsrečnejšimi obiskovalci otvoritve je zagotovo bila Tadeja Babič iz Maribora, ki sta ji Premium Pet in Radio Center poklonila celoletno zalogo hrane za njenega hišnega ljubljenčka. Ob koncu so se mali štirinožci posladkali s pasjo torto Pasje pekarne Hov hov, duet BQL se je podpisal številnim najstnicam, vsi pa so si bili enotni, da je nova butična trgovinica Premium Pet izbrano oblikovana, da se čuti, da za njeno zgodbo stojijo ljudje s srcem za male živali.

____
Besedilo: AVI
Foto: Nejc Fon

Objavljeno v Od tu in tam. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*