Usnjeno krilo

“Pozdravljena, zanima me, kaj kombinirati k usnjenemu krilu, da ne izpade preveč ceneno. Sem malo manjše postave (162 cm) in imam 62 kg. Imam mini usnjeno krilo in me močno mika, da bi zraven obula mrežaste nogavice, povrh pa prosojno belo bluzo. Povejte, ali je to dobra ideja oz. če mi predlagate kakšno drugo kombinacijo.

Najlepša hvala!”

Pozdravljena,

za tale odgovor sem potrebovala nekaj dni in upam, da nisem prepozna, da te ustavim in rečem “NE”!

Usnjeno krilo je sicer trenutno zelo “in” kos, a taka kombinacija bi bila resnično preveč cenena. Mrežaste nogavice nujno opusti, bluzo pa lahko oblečeš, če boš preko nje nosila kak pleten pulover. Prosojan bluza pa bi šla tudi na usnjeno krilo, ampak če le-to ne bi bilo prelratko. Saj veš, nikoli ne smeš pokazati preveč. Kot pri ličenju velja, da lahko poudariš oči ali usta, nikoli oboje, tako pri oblačenju velja, da lahko kažeš kožo zgoraj ali spodaj, nikoli preveč.

Kot si ugotovila že sama, je pri usnjenem krilu res treba paziti, da stajlinga ne zanese v cenenost. Sodobne kombinacije usnjenega krila so tiste s pleteninami, blejzerji ali špornimi jopiči. Za zimo pa spodaj goste hlačne nogavice, obvezno brez vzorčka. Nekaj kombinacij si oglej na fotkah spodaj.

Usnjeno_krilo_1 Usnjeno_krilo_2 Usnjeno_krilo_3 Usnjeno_krilo_4
Foto: pinterest.com, thefashiontag.com, stylebistro.com

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*