Tokrat pa ne v črnem …

“Konec meseca sem povabljena na poroko in bi prosila za nasvet, ker nimam izoblikovanega stila in hodim od trgovine do trgovine. Nič mi ni všeč, bi se pa končno rada počutila dobro v tem, kar nosim, namreč verjamem, da izbira prave obleke pozitivno vpliva na počutje. 🙂

Visoka sem skoraj 180 cm, 70 kg, dolge noge, majhne prsi. Imam temne lase, postrižene na paž.

Zelo sem si želela obleke kraljevsko modre barve, ker večino časa nosim črn zgornji del ,jeans, All Starke. Petke sigurno odpadejo, tako da iščem nekaj, kar bo videti lepo tudi v kombinaciji s čevlji z nizko oz brez pete. Vsekakor pridejo v poštev tudi druge barve. Potrebujem le nasvet, kam naj se obrnem – spletni nakup skoraj odpade, slabe izkušnje in premalo časa.

Za kakršenkoli nasvet oz. kombinacijo bom izredno hvaležna. Tudi moj budget ni zelo visok. 🙂

Hvala in uspešno še naprej.”

Pozdravljena!

Pozdravljena,

tvoje težave niso tako velike, kot si misliš. Pozdravljam tvojo odločitev, da ne greš v črnem. To je super, še sploh glede na priložnost!

Glede obleke pa predlagam, da obiščeš nekaj trgovin, kjer imajo dobro, modno in tudi bolj ugodno ponudbo. Klasičen osumljenec je seveda Zara, tudi H&M ali kakšen Tom Tailor. Najdi kakšno prodajalko oz. svetovalko in jo poprosi za pomoč. Kar naravost ji povej, kaj iščeš in kaj si želiš, da bo vedela, kaj iskati. V Emporiumu se lahko tudi naročiš na brezplačno stilsko svetovanje, če seveda imajo prost še kakšen termin. Pa jim ravno tako vnaprej poveš, kakšne so finančne zmožnosti, da bodo poiskali nekaj primernega.

Jaz pa spodaj predlagam dve Zarini oblekici, ki sta želene modre barve in bi ti obe tudi pristajali na visoko postavo! Prva je dolga in v grškem stilu, krasna! Ker je stisnjena v pasu, bi te rahlo zmanjšala in poudarila pas. Druga je krajša – če bi bila prekratka, lahko spodaj oblečeš ozke bele hlače. Na obe brez težave nosiš čevlje z nizko peto, ki se zdaj tako ali tako nosijo na prav vse kombinacije! Spodaj še en predlog obutve ASOS za k prvi obleki in en za k drugi.

Oglasi se še kaj!

lp,lenka

Zara-obleka-1 Zara-obleka-2
celji-ASOS-1 celji-ASOS-2

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*