Suknjič iz omare

"Živijo,

stara sem 21 let, visoka sem 170 cm, srednje postave in imam rjave lase.

Tale suknjič mi že kar nekaj časa leži v omari in ne vem, kako bi ga kombinirala, da  ne bi v njem delovala preveč strogo ali da me ne bi preveč postaral. Je rjave barve in ima vmes tanke bele, oranžne in rdeče črte. Ne bi se mu rada odpovedala, saj se mi zelo lepo prilega.

Vesela bom kakršnega koli nasveta:)"

Siv suknjič

Živjo, 

 

kombiniranje tegale suknjiča res ni najbolj preprosto, saj outfit hitro postane preveč pisarniški oz. te po nepotrebnem postara. Hkrati pa dobro krojenega suknjiča, ki ti lepo pristoji, res nima smisla metati iz omare. 

Predlagam, da ga torej kombiniraš na simpatičen in mladosten način. Za bolj sodoben in sproščen videz ga nujno  nosi z zavihanimi ali vsaj nabranimi in višje potegnjenimi rokavi. Spodaj obleci simpatično mornarsko majico – tudi če bo vzorčasta, črtasta, ne bo prav nič napak. Kombiniraj z oprijetim jeansom in rjavimi škornji ali gležnarji. Pa seveda obvezno rdeča šminka! 

Nekaj slikovnih zgledov, kako kombinirati, si oglej v povezavah. Dobro nosi tole tvojo jaknico!

 

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Suknjič iz omare komentirano: 2x

  1. Anonimno pravi:

    Živijo,
    hvala za nasvete. Še posebej mi je všeč zadnji predlog, tisti s kratkimi hlačami. Komaj čakam toplejše dni, da ga bom lahko preizkusila:) Se bom še kdaj obrnila na vas, če bom imela kakšen problem z oblekami;)
    Hvala še enkrat in vse dobro v novem letu tudi vam!

  2. Lenka pravi:

    Z veseljem! Oglasi se še kdaj! 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*