Rožasta obleka z nakitom

“Pozdravljeni,

tudi jaz imam moje vprašanje, ki se tiče outfita na poroki. Kupila sem si črno oblekico do kolen in z rokavi do komolcev, po sredi pa ima naslikane velike rdeče in modre rože. Sicer je obleka kar pisana, vendar bi vseeno želela kombinirati z močnim nakitom. Bi to šlo skupaj? Kakšne čevlje priporočate? Hvala in lep pozdrav!”

Obleka_3

Pozdravljena!

Naj najprej komentiram odličen izbor obleke. Lepa, modna, elegantna, večna, letna in zimska, če jo nosiš z debelejšimi hlačnimi nogavicami in kako dolgo jopico ali črnim blejzerjem. Super stvar!

Prav tako je dobra tudi zamisel o modnih dodatkih. Masiven nakit bo točno pravšnji in imam tudi popolnoma pravi kos zate! Tvoja obleka je črna, kombinirana z modro in rdečo. Ogrlica Spicepin, ki jo predlagam za zraven, pa je sestavljena iz masivnih črnih rož z modro obrobo in bo popolna kombinacija. To sezono je zelo aktualno kombiniranje podobnih vzorcev in nalaganje enega na drugega, prav tako pa tudi statement nakit in ti boš v enem outfitu imela oboje! Ogrlica je tudi ravno prave oblike za izrez pri tvoji obleki.
Ogrlica_Spicepin_1Točne cene za ogrlico žal ne vem, je pa verjetno dobrih 30 eur. Če te zanima naročilo, javi, da posredujem kontakt!

Kar se tiče čevljev, poseži ali po klasičnih salonarjih ali pa še raje po simpatičnih črnih sandalcih, ki naj bodo obvezno čistih, geometrijskih linij.

Krasna, živahna, a elegantna obleka, skombinirana s sodobnim nakitom in sandali, bo odlična kombinacija za poroko, taka,  da bo všeč tebi, tvojemu spremljevalcu, stari mami in modni obsedenki za sosednjo mizo! 😉

Oglasi se kaj!

lp,lenka

____
Foto: Spicepin

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Rožasta obleka z nakitom komentirano: 2x

 1. NN pravi:

  Hvala za nasvet. Verižica je res dobra. Ja, prosim za kontakt 🙂

  Pa prav identične sandale, kot so v linku, imam doma. Sicer sem jih nehala nositi, ker me žulijo, ampak za eno poroko bom pa že potrpela 🙂 Super, hvala.

  Pa še eno vprašanje: rdeč ali prozoren lak za nohte? Najbrž ne temno moder?
  No, potem bom pa res komplet.
  Hvala in lep pozdrav, N.

 2. lenka pravi:

  Pozdravljena!

  Kontakt pošljem, za sandale pa upam na najboljše. Model bo pravi, le čevlje za preobuti obvezno za s sabo! 🙂

  Za lak sem pa imela prav namen napisati, pa mi je potem ušlo … 🙁 Obvezno rdečega, kar v barvi rožic!

  Lep večer!

  lp,lenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*