Rdeče usnjene hlače

“Pozdravljena, Fashionista!

Sem kar visoka, z normalno postavo. Imam svetlo kožo in dolge rjave lase. Moj stil je casual – oprijet jeans, bluze, ohlapni topi, pletenine in za popestritev kakšna masivna ogrlica.

Prosim vas za nekaj nasvetov, kako na lahkoten, spomladanski način skombinirati temno rdeče hlače usnjenega videza.

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor!”

Zdravo!

Tole vprašanje je krasno in lahko! Pravzaprav si ga odgovorila že sama! Tvoj stil bo krasen za k tem hlačam, posebno zato, ker so hlače same dokaj težke in potrebuješ kakšen lahek kos, da jih stilsko uravnovesiš in da ne bodo prevoče.

Predlagam, da za zraven poiščeš lahno bluzico (ali tuniko) s 3/4 rokavi. Osnova naj bo svetla, lahko pa ima kakšen potisk v barvi tvojih hlač. Zraven obuješ pomladne gležnarje ali kar pete.
Usnjene-hlace-1Druga možnost je, da si omisliš top v povsem nevtralni, kožni oz. pudrasto roza barvi. Poleg salonarje v prav tako kožni barvi ali v barvi hlač. Če ne bi imela visokih pet, lahko tudi balerinke na špičko.

Usnjene-hlace-2Tretja in tudi super možnost pa je, da se zaneseš na večno zmagovalko – belo srajco. Na usnje bo dala super kontrast, zanimivo jo zatlači v hlače, pa si na konju.

Usnjene-hlace-3Usnjene-hlace-4Če si stilsko bolj pogumna, pa za konec predlagam še bolj grafično kombinacijo, dve.

Usnjene-hlace-5 Usnjene-hlace-6Pa dobro kombiniraj!

lp,lenka

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*