Poroka v roza

“Pozdravljeni,

v začetku julija se odpravljamo na poroko. Kupila sem si temno roza obleko, ki ima v spodnjem delu precej nabrano krilo iz tilu podobnega blaga, životec pa je bolj gladek in preprost. Sedaj pa ne vem, kakšen nakit, čevlje, torbico in pričesko naj kombiniram poleg?

Že v naprej hvala za vašo pomoč :)!”

Zdravo!

Za na temno roza obleko jaz ne bi komplicirala, ampak bi obula črne ali srebrne sandale in ujemajočo se torbico. Na primer taka kombinacija z eno ali drugo barvo sandalov.

Sandali_1
Pisemska_torbica_1Sandali_2Zelo zanimiva možnost se mi zdi, da bi obula čevlje z grafičnim potiskom ali kovinskim okrasjem, da narediš opravo malo bolj modno in drzno. Na primer takole:Salonarji_1Če se odločiš za take čevlje, pa zraven torbico v enakem vzorcu ali popolnoma gladko črno.

Od nakita bi priporočila koktejl prstan ali pa masivno ogrlico okoli vratu. Koktejl prstan je značilen okras za tak kroj obleke, ogrlica pa zelo aktualna izbira, ki si jo lahko privoščiš, ker je zgornji del obleke preprost. Danes pa tako velja, da ni (skoraj) nikoli preveč blišča. 😉 Glede modela masivne ogrlice se ti verjetno še javim, ko najdem kako pametno!

Pri frizuri ne kompliciraj, nobenih kodrčkov in podobnega. Lasje naj bodo počesani  na stran, spleteni v kito ali namenoma neurejeno figo vrh glave.

Javi, kako se ti zdi in uživaj na poroki!

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*