Poroka v februarju

“Ojla,

povabljena sem na poroko v februarju, in sicer se poroči brat od mojega fanta, ki bo tudi priča. Seveda imam tudi jaz dilemo, kaj obleči za na poroko. Hvala bogu, da sem našla vašo stran. Velika sem 172 cm in težka okoli 68 kg. Naj na kratko opišem mojo postavo: imam široka ramena, kar precej velike prsi in tudi bokov mi ne manjka. Res bi prosila za nasvet, hvala!”

Pozdravljena!

Tudi mi smo veseli, da si nas našla. 😉

Za tvojo postavo in tako priložnost bi predlagala, da oblečeš obleko, ki bo kar najbolj poudarila lepoto tvoje postave in skrila pomanjkljivosti. Predlagam obleko, ki naj ima kar 3/4 rokave, da boš lahko preko oblekla kar plašč in ne bo težav z jaknami ali jopicami, hkrati pa ti ne bo vroče, ko boste preplesali noč. Obleka naj ima V-izrez, kar bo skupaj s 3/4 rokavi zožalo tvoje rame. Dobra alternativa 3/4 rokavom pa je obleka s širokimi naramnicami in jakna s 3/4 rokavi preko v isti barvi. Boke bo skril A-kroj spodnjega dela, vse to pa bo hkrati ustvarilo in poudarilo vitek pas.

Nekaj primernih krojev oblek z Nexta: prva je popolna eleganca priljubljene znamke Kate Middleton, druga, tretja in četrta so t.i. obleke na preklop, večno lepe in odlične za tvojo postavo (preko oblek na preklop nosiš le plašč, če te zebe, moraš obleči kaj spodaj!), zadnji dve pa sta čipkasti in po modelu tudi zelo primerni.

Obleka_Next_6 Obleka_Next_5 Obleka_Next_4

Obleka_Next_3 Obleka_Next_2 Obleka_Next_1Dober trik, ki bi ga lahko uporabila, da polepšaš svojo postavo in si tudi modna ter urejena, je ta, da izbereš obleko, ki ima strateško postavljene barvne pole: npr. črno ob bokih, da optično zoža. Spodaj model od Nexta, skoraj vedno pa najdeš kak tak kroj tudi pri Dorothy Perkins in drugih znamkah, kdaj celo v Mani! 🙂

Obleka_Next_7Na splošno velja, da oblečeš čeden plašč in obuješ klasične salonarje (ali škornje za zunaj, če bo sneg, pa se kasneje preobuješ), podobo pa dodelaš s torbico, nakitom, ličenjem in frizuro.

Javi, kako se ti kaj zdi, da vem, ali sem na pravi poti oz. odkrivava dalje! 🙂

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*