Poroka brez rož

“Sem 161 cm visoka 24-letnica s 54 kg. Imam srednje velike prsi (med košarico A in B), okroglo, če ne kar veliko zadnjico, nekoliko močnejša stegna, zelo ozek pas. Imam rjave, dolge lase, spredaj pristrižene v daljši frufru. Običajno nosim oprijete hlače in majčke, čez skoraj vedno pulover ali jopico, oblačila kombiniram z različnimi šali, rutami in nakitom.

V soboto grem na poroko. Doma imam rdečo (z drobnim vzorcem bež, črne barve) zelo oprijeto obleko s 3/4 rokavi, dolga je malo več kot do sredine kolen. Zraven bi obula črne usnjene gležnjarje. Outfit bi zaključila s klekljanim nakitom bakrene barve in speto frizuro (zaključi se v figi). Od nakita bi si nadela ogrlico, viseče uhane in rožo za v lase. Zanima me, kaj si misliš o moji izbiri za na poroko, je v redu, ali bi še kaj dodala, spremenila. Ali naj čez obleko oblečem še črn suknjič ali prosojno črno jopico? Za zunaj bom imela siv kratek plašček.

Prosim, svetuj mi čimprej, kajti poroka bo tu že čez en teden.”

Zdravo!

Obleka se sliši super in gležnarji bodo krasni. Preko obleci  črno jopico, bo bolje kot jakna, da ne bo videz preveč posloven.

Glede nakita: osebno nisem ljubiteljica kvačkanega nakita, izvedba takega nakita je redko moderna. Če se pa že odločiš za to, pa si nadeni ogrlico in uhane, NUJNO pa izpusti rožo v laseh. Ni ne modna ne stajliš ne primerna sezoni ali priložnosti. Če že, bi sla lahko roža v lase za kakšno poletno poroko ali pa za kakšno skoraj kostumsko priložnost. V dokaz še tale povezava: http://www.whowhatwear.co.uk/bridesmaid-dresses-for-fall-winter/.

Rože torej res NE, sicer si pa simpatično skombinirala.

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*