Pisano z nakitom


“Pozdravljeni,

zanima me, ali se lahko na vas obrnem z vprašanjem, kaj obuti in kakšen nakit nositi h kratki pisani oblekici.

Hvala za odgovor, lepo pozdravljeni!”

Živjo!

Vprašanje, ki si ga zastavila, je relativno splošno, zato tudi jaz težko svetujem kaj konkretnega, ampak lahko podam bolj opisen nasvet.

Obuješ lahko praktično vse, kar ti srce poželi. Lahko so to sandali z odebeljenim podplatom, nosljiva in vseeno dokaj lepa izbira. Lahko nizke sandalce za vsak dan ali pa celo balerinke. Na kratke in pisane zadevice super kombiniraš tudi športne copate, kar je zelo udobno in modno ter primerno za vsak dan. Lahko All Stars ali pa tudi teniške copate. Pri tem glej, da bosta ena ali dve od barv v obleki prisotni tudi na čevljih. Npr. modra osnova obleke z rdečimi rožicami, torej obuješ modre teniške copate z rdečim detajlom.

Jeseni in pozimi pa tako oblekico s pridom nosiš na debele hlačne nogavice in gležnarje.

Sicer iz tvojega sporočila mogoče lahko razumem, da bi želela to obleko obleči na poroko – v tem primeru bodo sandali z odebeljenim podplatom ali polno peto najboljši. Poglej, kako je to skombinirala Kate Middleton!

Pri nakitu je podobna zgodba. Zelo je moden masiven nakit, ki se oblikovno ujema z obleko. Npr. če je obleka potiskana z modrimi trikotniki, izberi ogrlico z rdečimi špičkami. Če je obleka potiskana z modrimi rožami, izberi bogato ogrlico z modrimi rožami. Pri zelo nežnem potisku pa lahko droben in nežen nakit raje slojevito nalagaš – npr. več nizov drobnih verižic, več prstanov ipd. Pri vratu vedno začneš z najbolj drobno verižico in obeskom, končaš pa z najdaljšo in največjo.

Poglej še malo fotke za navdih!

main.original.640x0

 

dress_vest_3

 

Tribal-Dress-4040____
Foto: whowearwhat.com, lauralily.net, smallnhot.com, 

 

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*