Pikice na poroko

“Visoka sem 164 cm, tehtam 56 kg. Za posebne priložnosti rada oblečem modnejša, elegantnejša oblačila. Rada obujem visoke pete, vendar take, da mi je v njih še vedno udobno. Imam blond lase, ki segajo do ramen.

Povabljena sem na prestižno poroko. Zaenkrat nameravam obleči pikčasto obleko. Nameravam jo kombinirati z živo rdečo barvo. Vendar tu nastopi problem, ker ne vem točno, kakšni čevlji in dodatki bi bili najboljša izbira. Ali so boljša izbira odprti rdeči sandali s platformo ali brez nje ali rdeči salonarji na špico?
Rada bi imela tudi torbico v enakem odtenku kot čevlje. Ali je v tem primeru rdeč pas še potreben? Pa rdeči nohti in šminka? Ali potrebujem uhane? Kako bi mi svetovali tudi obliko frizure (speti lasje, zravnani ali bujno skodrani?).

Prosim, če mi poveste, ali je moja izbira obleke primerna.
Ali bi zaradi izbire intenzivnejših barv delovala preveč dramatično?
Zavedam se, da je poroka izjemen dogodek, zato bi rada, da bi bil moj izgled odraz veselja in izraz spoštovanja do mladoporočencev.”

Obleka-poroka-4
Pozdravljena!

Tvoja obleka je simpatična in v rahlem pin-up stilu. Je simpatična, živahna, a zna hitro postati kostumska. Moj nasvet bi bil, da jo namesto z rdečimi čevlji raje umiriš s klasičnimi črnimi salonarji ali sandali. Črna barva obutve bo obleko naredila bolj stajliš in manj pin-up. Tudi če vztrajaš pri rdeči barvi, pa morajo biti salonarji nujno brez platforme, ta je pri salonarjih že rahlo preživeta, zdaj je zelo aktualna na bolj grobih sandalih.

Spodaj fotke nekaj tipov čevljev, ki bi jih jaz priporočala za zraven. Vsi so z ASOS-a, ampak kaj podobega najdeš tudi v trgovinah. Sploh prvi so fenomenalni, sodobni in bi tvoj outfit naredili zelo up-to-date. Če pa najdeš stil čevljev, kot so prvi, v rdeči barvi, pa tudi ok. Poleg ASOS-a poglej pri Zari!

sandali-4 sandali-5 sandali-6 sandali-7Torbico bi priporočala v črni barvi, lahko tudi s kakšnim vzorcem, mešanje vzorcev je namreč aktualno. Različni črno-beli grafični vzorci skupaj delujejo super!

torbicatorbica-1Rdečo barvo pasu pa le obdrži, enako pri šminki ali nohtih. Če bodo nohti rdeči, imej nude make-up. Če bodo nohti v naravnih tonih, imej rdečo šminko.

Kar se tiče frizure, bi jaz predlagala nekaj preprostega. Ali lep čop ali čedno spuščeno figo. Če se res odločiš za spete lase, pa obvezno uhane – še tu dodaj rdečo barvo za piko nai!

frizuraDobro kombiniraj, lepo se imej na poroki in veliko sreče mladoporočencema!

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*