Obleka s črticami

“Pozdravljeni!

Prijatelja se poročita sredi marca in moj dragi bo priča (črna obleka s telovnikom). Doma imam eno oblekico, ki sem jo nosila samo enkrat in bi jo rada nosila z blazerjem, vendar ne vem, s kakšnim. Obleka ima temno sive črte pri vratu in na spodnjem robu. Imam močna bedra, hlače nosim 44-46, majice pa 42-44. Rada bi izgledala elegantno kljub postavi. Razmišljala sem, da bi mogoče bila boljša izbira obleka čez kolena, da zakrijem bedre ali bi se dalo pokombinirati kakšne nogavice s to krajšo obleko?
Čevlje imam s polno peto temno sive, torbico pa veliko črno ali pa malo sivo. Kaken nakit bi pasal zraven?

Hvala ;)”

Pozdravljena,

tvoje slikice žal ni pripelo, zato si ne morem popolnoma predstavljati in res točno svetovati. Na splošno imaš pri blejzerjih možnost kombiniranja s krajšim (ne kratkim) in bolj tajliranim ali pa daljšim in bolj ravno krojenim. V trgovini poskusi oba modela, da boš videla, kaj bolj pristoji na obleko in na tvojo postavo. Če boš oblekla blejzer in obleko, bo tvoja želja po eleganci skoraj gotovo izpolnjena.

Za kombinacijo bi bili primerni obe torbici, ki ju imaš, od nakita pa bi na sivo barvo lahko fino kombinirala kaj takega:

outfit-si-ogrlica-142OG004a outfit-si-ogrlica-142OG006a outfit-si-ogrlica-142OG025aČe nosiš uhane, pa bi bili super tile, ki bi v celoto povezali obleko in čevlje:

outfit-si-uhani-142UH020aSeveda daljša obleka bolje zakrije močna bedra, načeloma pa lahko v zimskih mesecih s krajšo obleko nosiš zelo goste hlačne nogavice (40-denske in več) in si na ta način privoščiš kakšen centimeter dolžine manj. A tu vseeno vidim eno težavo, in sicer to, da ti zna obleka prav neprijetno zlesti višje na stegna vsakič, ko se boš usedla. Hkrati pa zelo temen outfit (siva obleka in goste črne nogavice) ni tako primeren za poroko.

Če pošlješ še fotko obleke, seveda lahko rečem kaj več …

Ves nakita najdeš na Outfit.si. 🙂

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Obleka s črticami komentirano: 3x

 1. Moni pravi:

  Pozdravljena!

  Hvala za odgovor 🙂

  Ravno zaradi strahu, da bi za vsako pokazala cela bedra, sem našla oblekico čez kolena in sem super zadovoljna. V pasu stisne in zakrije noge malo čez koleno.

  Kombinirala bi jo z belo bluzo in/ali blazerjem? Če bi imela blazer do kam naj sega…do naborkov? Naj bo odprt ali zaprt? Najrajše bi imela bodi z dolgimi rokavi.

  Imam pa zdaj problem s čevlji…glede na to, da je obleka črna, bi še vedno lahko kombinirala sive čevlje + sivo torbico?

  Hvala že vnaprej!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*