Kopalke za aktivno mamico

"Zdravo,

sem 37-letna mamica treh otrok in vsako leto mrzlično iščem kopalke, ki bi mi pristajale, pa mi še ni uspelo, da bi bila res zadovoljna.

Imam 175 cm in okrog 70 kg, nosim pa konfekcijo št. 40. Moja polt je tudi skozi poletje precej svetla (rdeča sprva in potem rahlo porjavim). Sem pa aktivna, ves čas v akciji, vendar ne preveč športen tip.

Prosim vas, da mi pomagate najti model kopalk (kak konkreten) predlog, ki bi mi pristajal na mojo postavo."

Kopalke Kopalke

Pozdravljena!

Najprej pohvale za tvojo postavo. Glede na to, da si dala čez tri nosečnosti in porode, je prav super. Verjetno si v formi in aktivna, ker je treba tekati za otroki, kaj? 🙂

Šalo na stran. Kopalke, ki jih imaš oblečene na sliki, so pravzaprav zelo dobra izbira. Prsi so primerno poudarjene, trakci na spodnjem delu kopalk pa pristajajo tvojim bokom. Podložen nedrček v kombinaciji z bikini spodnjim delom naredi postavo ženstveno.

Morda bi kot izboljšavo lahko predlagala le, da poiščeš zgornji del kopalk, ki ima malo širše naramnice ali trak okoli vratu. Tako bodo rame in roke videti ožje.

Kar se barv tiče, je na tvojo polt črna super izbira. Zagotovo bi ti pristajala tudi temno zelena, pravzaprav vsi zeleni odtenki, razen limetaste zelene. Tudi kobaltno modra je dobra izbira. In, ne boš verjela, celo nežna pink bi ti zelo pristajala, a morda raje le kot vzorec in kombinirana s kako drugo, močnejšo barvo.

Ko kopalke pomerjaš, se v garderobi v njih nekajkrat skloni, počepni in poskoči. Zakaj? Že zgoraj sva ugotovilil, da si aktivna mamica, ker pri treh otrocih drugačna pač ne moreš biti. Pri tvojih kopalkah je torej pomembno, da ti nedrček nudi dovolj opore, da preživi in ostane na mestu tudi pri vseh vragolijah tvojih otrok; tudi, ko se v vodi kar naenkrat začnejo vsi trije obešati po tebi, da bi te potunkali! 🙂

Zdaj pa predlogi:

Lisca v modri barvi (nedrček ima lepo poudarjene košarice, trak okoli vratu je močan, naborki na hlačkah oblikujejo boke)
Lisca v zeleni barvi (zopet zanimivo poudarjen nedrček s širšim trakom okoli vratu, hlačke poudarijo boke, ampak pazi, pri teh kopalkah se zgornji in spodnji del kupujeta ločeno, tule najdeš še nedrček, le izbrati moraš pravo barvo)
Lisca v rožicah (lepo poudarjene prsi, malo vzorčka v pravi barvah za tvojo polt)
tigrasti Palmers (ne boj se, ni tako hudo: primeren, diskreten vzorec v krasnih barvah, dober kroj)
bikinke Palmers (ločeno zgornji in spodnji del, močan bikini top, super hlačke)
paisley Palmers (krasen vzorec, dobre barve, oblikovana košarica pri bikinkah).

Toliko predlogov zaenkrat. Če javiš, če ti je kakšen model všeč, lahko poiščem še kaj podobnega. Vsekakor pa priporočilo, preden se odločiš: absolutno izbiraj le med kopalkami pravih "perilarjev", kot se reče v naših krogih. To pomeni, da izbereš kopalke proizvajalca, ki izdeluje spodnje perilo in kopalke, ne nekega trgovca s hitro modo, ki poleti v svojo kolekcijo pač doda še nekaj bikink. Razlika v kakovosti materiala in izdelave je namreč običajno očitna. Perilarji uporabljajo boljše, bolj kompaktne in obstojne materiale, ki postavo lepše oblikujejo in ne visijo na telesu kot neke krpice. Kopalke iz high street trgovin naj mamice (čeprav so ljubke in poceni) raje prepustijo najstnicam s skoraj otroškimi telesci.

Tako, upam, da sem kaj pomagala. Javi se še kaj!

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*