Kakšno obleko naj oblečem?

"Sem bolj močne postave in imam veliko oprsje. Obleka naj bo nad koleni.

Nana"

Pozdravljena, Nana!

Veseli me, da si se obrnila na nas z vprašanjem o obleki. Če bi vedela, za kakšno priložnost iščeš obleko, bi lahko odgovorila bolj natančno. Ker tega podatka nimam, bom predstavila izbor oblek, primeren za tvojo postavo, pa sama poglej, katera ti je všeč.

Začnimo s casual oblekami, ki jih lahko oblečeš za vsak dan, na dopust, za večerni izhod ali celo za kakšno posebno priložnost, če jih kombiniraš z bolj posebnimi dodatki. Predlagam mehko padajoče materiale, ki so lahko tudi asimetrično krojeni, ker to postavo pogosto optično podaljša. Super so tudi drobni detajli, kot so kovinski našitki, bleščice in podobno na ramenih, saj odvzamejo pozornost s tvojih prsi. Od izrezov ti verjetno dobro pristaja V-izrez, ki postavo podaljša in zooža. Izogibaj pa se naborkom, volančkom in oblekam dolžine do sredine meč. Prvi razširijo, predolga obleka pa zna nižjo postavo preveč postarati. Torej: tvoja odločitev za krajšo obleko je prava!

3 Suisses obleka   3 Suisses obleka
Obleka 3 Suisses: 35,90 eur   Obleka 3 Suisses Top Studio: 47,90 eur
     
Cevlji 3 Suisses   Zapestnica 3 Suisses
Sandali 3 Suisses: 82,90 eur   Zapestnice 3 Suisses: 23,90 eur

Take obleke super nosiš s sandali z debelim podplatom, outfit pa dokončaš z dolgo verižico ali nizom zapestnic.

Če pa morda iščeš čisto preprosto obleko za na dopust, za na plažo, si lahko privoščiš tudi kakšno brez naramnic, saj v bolj sproščenih trenutkih spodaj oblečeš zgornji del kopalk. Tudi tu bo daljša ogrlica v etno stilu podaljšala postavo in dodala modno piko na i. 

Obleka 3 Suisses   Obleka 3 Suisses
Obleka 3 Suisses Beach: 23,99 eur   Obleka 3 Suisses: 41,90 eur

Za konec pa še dve malo bolj elegantni oblekici. Obuješ lahko salonarje z rahlo odebeljenim podplatom in si izbereš ljubko pisemsko torbico.

Obleka 3 Suisses   Obleka 3 Suisses
Obleka 3 Suisses Collection Premium, tudi v črni: 82 eur   Obleka 3 Suisses: 47,90 eur

Upam, da so ti predlogi všeč in hvala, da si se oglasila! 

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Kakšno obleko naj oblečem? komentirano: 2x

 1. nana pravi:

  obleko za birmo iščem oprsje imam bolj narazen

 2. Lenka pravi:

  Živjo, Nana!

  Če imaš težave s prsmi, obvezno najprej po dober nedrček. Išči nekaj zelo kakovostnega, kar ti bo prsi dvignilo in postavilo bolj skupaj. Dobre znamke za te nakupe so npr. Chantelle v Emporiumu, Triumph (npr. Nama ali Citypark, Europark …), tudi Lisca ima kakšen dober model. Pripravi se, da boš za nedrček dala malo več denarja, a s pravim perilom vsaka obleka sto krat bolje stoji.

  Če iščeš za birmo, poglej po spodnjih dveh modelih. Tudi v kakšni RL trgovini imajo kaj podobnega, danes pa so se začele še razprodaje, zaot le v akcijo!

  Izberi obleko nad koleni z V-izrezom in morda bolj zvončasto krojenim krilom, če imaš zelo ozke boke pa je super tudi oprijet spodnji del. Če ne najdeš nič takega, kar bi ti stalo kot ulito, morda šivilija popravi kakšno malenkost pri obleki, kot je preširok pas ali kaj podobnega.

  Uspešno iskanje želim!

  lp,
  Lenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*