Kako nositi modro obleko?

"Visoka sem 171 cm in imam 70 kilogramov. S postavo sem kar zadovoljna, je skladna (OK, lahko bi imela kakšnih 5 kg manj :)))).

Pred leti sem kupila podobno obleko, kot je na fotografiji. Razlika je v tem, da moja v pasu ni dodatno nabrana, krojena je v A liniji. In pariško modre, močne barve. Imela sem jo oblečeno 1x. Rada bi jo ponosila, saj je drugače precej udobna in v moji barvi. Le ne vem, kako jo skombinirati, brez dodatkov se mi zdi rahlo dolgočasna. Bi bila primerna tudi za kakšen novoletni, neformalen zaključek? Prosim za čimveč idej, da jo končno potegnem iz omare." 

Modra obleka

Živjo!

Meni je obleka zelo všeč in je točno taka, kakršno bi izbrala tudi sama. Letos so še posebno modni plašči živih barv, torej bi bila najbolj aktualna kombinacija, da preko nje nosiš plašč v močni modri barvi. Zraven pa črne hlačne nogavice in črne čevlje – najbolje s polno peto.

Za novoletno praznovanje (pa tudi sicer) jo okrasi z res močnim kosom nakita, na tako električno modro se najbolje kombinira res opazna zlata. Predlagam ogrlico, da poživiš tisti del ob obrazu.

Sicer pa tole obleko s pridom kombiniraš tudi s (fejk) usnjeno jakno, poleg pa – če ti noge dopuščajo – obuješ bulerje ali pa kakšne hude gležnarje. To bo zelo dobra ležerna kombinacija. Na glavo si lahko celo povezneš t.i. kapo beanie, ki je v zadnjem delu spuščena, da bo casual outfit res dodelan.

Javi, če ti je kakšna ideja všeč! Nekaj slikic sem dodala med povezave!


Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Kako nositi modro obleko? komentirano: 4x

 1. Sara pravi:

  Hvala za nasvete!
  Če imam zraven obleke črne nogavice, čevlje, pas in črno ogrlico, bi bilo tudi v redu? Kajpa če obujem ob taki opremi črne škornje?

 2. Lenka pravi:

  Tudi vse na črno bo super, letos sta črna in modra nadvse modna in classy kombinacija. 🙂

 3. Sara pravi:

  Lenka, hvala. 🙂
  Kaj pa meniš v tem primeru glede ogrlice? Dolga, padajoča ali bogata bolj v bližini vratu?

 4. Lenka pravi:

  Jaz sem za ob vratu in bogato!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*