Kako kombinirati jopico?

"172 cm, 72 kg. Oklevam pri nakupu jopice – bi ali ne? Rada se športno oblačim, po navadi imam kavbojke ali črne hlače. Če že krilo, potem spet jeans ali črno.

Bi ta jopica razbila moj črno-moder dan? Je dovolj uporabna, da se nakup splača? V kakšnih kombinacijah vse bi jo lahko nosila? Če ta ni najboljša izbira, te prosim za kakšen nasvet nakupa vrhnjega kosa, ki se dobro nosi."

Jopica

Živjo,

tale jopica je zelo pameten nakup. Dobro se bo kombinirala tako s črno kot z modro. Sploh na modro bo fenomenalna kombinacija. Moje priporočilo je, da pod njo ne nosiš topa v barvi hlač, ampak uvedeš tretjo barvo. Tako na modro s pridom kombiniraš spodaj na primer bež top. Na črno pa bo spodaj super kaj v beli, bež ali celo bordo. Nekateri vinsko rdeči odtenki se namreč super kombinirajo na pudrasto roza barvo.

Tudi z jeans krilom bo ok kombinacija, če ga pač rada nosiš.

Kot vidiš tudi na fotki, ki so jo poslala, je taka jopa tudi idealna kombinacija za veliki gatsby hlače, predlagam pa, da spodaj obuješ oxford čevlje. To bo taka stajliš kombinacija, verjetno malo izven tvoje varne cone, a vredno poskusiti.

Torej le pogumno v nakup!

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , .
Naredite si zaznamek.

Kako kombinirati jopico? komentirano: 4x

 1. Jopica pravi:

  Hvala. Tvoji nasveti so zlata vredni, včasih zapišeš kakšno kombinacijo, na katero sploh ne bi pomislila.
  Se še oglasim! 🙂

 2. Lenka pravi:

  Np 🙂 Oglasi se še kdaj.

 3. Tina Malina pravi:

  Živjo Jopica,

  mene pa nadvse zanima kje si jo kupila? Res lepa je…

 4. Jopica pravi:

  3suisses, spletna trgovina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*