Kaj obleči na sproščeno poslovno srečanje?

"V aprilu imam napovedano strokovno konferenco, ki bo en večer vključevala tudi sproščeno druženje. Čez dan bom večinoma v klasičnem kostimu, zvečer pa ne vem, kaj naj oblečem, da ne bo preveč uradno, pretirano preprosto pa tudi ne. Npr. jeans ni dovoljen. Kaj naj oblečem, vreme bo pač tako, aprilsko…

Hvala, Polona"

Živjo, Polona!

Zdi se torej, da si se znašla med Scilo in Karibdo. Izogniti sem moraš namreč dvema napakama. Prva je, da bi tudi na bolj sproščenem večeru izgledala preveč strogo in resno, druga pa, da se preveč casual oblečeš in izgledaš neprofesionalno.

Morda bi skombinirala kakšno elegantno krilo, zgoraj pa bi za bolj neformalni look namesto jakne ali blazerja oblekla lepo bluzico ali srajčko. Da boš vseeno delovala poslovno, se drži osnovnih barv in ne pretiravaj z vzorci.

Bluza 3 Suisses   Krilo 3 Suisses
Bluza 3 Suisses: 23 eur   Krilo 3 Suisses Votre Mode, tudi v črni barvi: 47,90 eur 

Če bi želela biti bolj elegantna, je tvoja večna rešiteljica mala črna obleka, preko katere si ogrneš jopico ali jakno.  Ker bo že april, namesto škornjev poiščeš ljubke čevlje s peto ali balerinke.

Obleka 3 Suisses   Čevlji 3 Suisses
Obleka 3 Suisses, tudi v črni barvi: 23,99 eur   Čevlji 3 Suisses: 94,90 eur

Če pa bi želela biti vseeno bolj sproščena, poišči lepo krojene hlače in zraven obleci top ter jopico. Tu pa si le privošči kakšne fine pete.

Hlače 3 Suisses   Jopa 3 Suisses
Hlače 3 Suisses, tudi v črni barvi: 54 eur   Jopa 3 Suisses: 54 eur
Čevlji 3 Suisses   Body 3 Suisses
Salonarji 3 Suisses, tudi v črni barvi: 82,90 eur   Body 3 Suisses: 23,90 eur

Draga, Polona, upam, da smo kaj pomagali. Uspešen teden ti želim in oglasi se še kaj! 

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Kaj obleči na sproščeno poslovno srečanje? komentirano: 1x

  1. polona pravi:

    O, meni je pa to všeč. Sploh te hlače so lepe samo ne vem, če bi jaz nosila ko so take s favdi. Nimam pa širokih bokov, tko da mogoče bi celo šlo. Bom malo razmislila. Drugače pa res kar obleka, ja…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*