Grški stil obleke za poroko – kakšni dodatki in kakšno ličenje?

"Živjo! 

Kot gostja na poroki sem si izbrala bež oblekico z bež balerinkami (malo petke), ki imajo zlato sponko spredaj. Za zraven imam še temno bež plašček, ki ima zadaj tudi zlato sponko (zlate drugače ne maram). 

Ne morem se odločiti, kakšno frizuro naj imam. V mislih imam kakšno kito, mogoče malo spuščene zraven – imam temno rjave dolge lase, za nakit nimam pojma, kaj naj kombiniram, prav tako mi manjka še torbica in lak na nohtih. 

Prosim pomagajte mi čim prej. :)" 
Obleka za na poroko

Čevlji
Pozdravljena, 
izbrala si zelo nevtralne barve oblačil. Obleka je nežna, padajoča, zato predlagam, da je tvoj celoten videz v tudi v nežnem, romantičnem stilu. 
Torbica naj bo mala, lahko za v roke ali na drobni verižici, najraje neke nevtralne barve. Lahko je bolj ostrih oblik, pravilen pravokotnik na primer, da bo služila kot protiutež plahutajoči obleki. Poišči tako, ki se po tonu ujema z obleko – tudi če ima zlat dodatek, ne bo nič narobe. 🙂 Fenomenalna je tudi zanimiva izvedba Alexandra McQueena, ki jo nosiš preko prstov in služi še kot nakit. Seveda je noro draga, če si je tako kot večina med nami ne moreš privoščiti, morda v kakšni trgovini s hitro modo najdeš kak posnetek. 
Frizura naj sledi rahlo grškemu stilu obleke. Kito odsvetujem, bolj so primerne različne oblike fig, lahko tudi tista frizura, kjer figo obkroža še lepa kita. Frizura naj bo urejeno neurejena, tu in tam naj ponagaja pramen las, da bo bolj zanimiva in ne preveč zapeta. Uporabnih slikic je en kup, dodajam jih pod povezave. 

Pri nakitu pa bi jaz izbrala po eno enako masivno zapestnico za na vsako roko – nosiš jo višje proti komolcu. Zelo primerno za na tak stil obleke, zelo sveže. Tile dve ASOS-ovi sta krasni in tudi k vzorcu tvoje obleke bosta šli super. 

Še nohtki: jaz vidim tri možnosti, dve sta nevtralni, tretja pa malo bolj opazna in meni zelo povšeči. Nohti so lahko nalakirani z brezbarvnim oz. čisto rahlo rožnatim lakom, lahko so nude, ampak oboje je v tvojem primeru, ko imaš že zelo nevtralno obleko, kanček dolgočasno. Krasno pa se mi zdi, če bi jih nalakirala z lakom v barvi starega zlata: torej rahlo zelenkasto in sijoče, lahko tudi z bleščicami. Se mi zdi, da bi se tako nohti zelo dobro vklopili in hkrati dopolnili barvno zgodbo. 
Upam, da ti je kakšna zamisel všeč! Sicer je vpletene kar precej zlate barve, a kaj, ko res gre k tvoji obleki in verjetno tudi na tvoje lase in polt.  Pa saj ni tako slaba, no. Včasih se ji zaradi ceneno oblikovanega klasičnega nakita kar malo krivica godi … 😉

Pozdravčki in uživajte na poroki! 🙂 

Objavljeno v Moja omara, označeno z , , , .
Naredite si zaznamek.

Grški stil obleke za poroko – kakšni dodatki in kakšno ličenje? komentirano: 8x

 1. La Rosa pravi:

  Najlepša hvala!
  Seveda pomaga..do sobote imam čas, da še kaj kupim 🙂

 2. La Rosa pravi:

  Živjo!

  Še nekaj..če želim naročiti tisti dve zlati zapestnici, se to da sploh? Koliko časa bi potrebovala
  da bi jih dobila? Bi bilo možno do konca tedna? (v soboto imam poroko) in ne znam zračunati v evrih koliko bi me stalo s
  poštnino vred, če mogoče kaj veste?

 3. Lenka pravi:

  Zapestnici: z navadno pošto 9 dni brez stroškov, ekspres dostava pa v 5 delovnih dneh z 12 evri poštnine.

  Vprašanje, če bi bilo pravočasno, hm …

  Poglej še malo po high street trgovinah, Accessorize bi znal imeti kaj takega, Topshop tudi …

  Stroški pa okoli 35 eur z ekspres poštnino vred …

  Dobro izbiraj!

 4. Lenka pravi:

  Recimo dve taki zapestnici iz Accessorize: http://eu.accessorize.com/view/product/eu_catalog/acc_2,acc_2.1/4841758100

  Preveri v trgovinah po Slo, če imajo na zalogi. Mogoče povprašaš kar tule: https://www.facebook.com/AccessorizeSlovenija
  In bom vesela, če poveš, da sem te jaz napotila k njim. :))

 5. La Rosa pravi:

  Super, sem že vprašala in priporočila 😉 čakam na odgovor.

 6. La Rosa pravi:

  Živjo!

  Spet pišem, ker te frizure s figo ne bodo mogle prit v poštev – to so lasni vložki, z naravnimi lasmi ne more biti taka polna figa. Imate mogoče še kakšno drugo idejo, ki bi bila ustrezna za moj stil?

 7. Lenka pravi:

  Potem pa morda pač bolj naravna in bolj skromna figa? Pod povezave sem dodala še tri fotke frizur Olivije Wild, Blake Lively in Reese Witherspoon. Bi se to dalo narediti iz tvojih las?

 8. La Rosa pravi:

  Seveda to bi se dalo. Moram se pogovoriti s frizerko. Hvala za tako vneto pomoč! 🙂 Lep večer.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*