“Cutout dress” obleka za valeto

“Živjo!

Stara sem 15 let, čez en mesec imam valeto in potrebujem nasvet. Imam svetlo rjave lase in sem velika 1,75 cm. Nisem debela, ampak tudi suha nisem.

Za valeto obleko že imam, je črna in pri straneh ima odprtine, zraven bi rada imela še nekaj bolj živahnega, da ne bi bila samo črna.”

Obleka_valeta

Pozdravljena,

moram reči, da si izbrala zelo trendi obleko za valeto. T.i. “cutout” obleke, to so obleke z izrezi na nepričakovanih mestih, so trenutno izjemno modne.

Morda so tudi malo bolj zahtevne za kombinirati. Pokažejo namreč precej kože, zato je treba paziti, da outfit ne postane cenen in neoukusen – ali, kot je v tvojem primeru, starosti in priložnosti neprimeren.

Predlagam, da tvojo obleko dopolniš z masivno ogrlico, kot je to storila Kendall Jenner, ker pa želiš barvo, preko obleci blejzer v lepi pastelni barvi. Barvo blejzerja izberi tako, da ti pristoji na obraz, kakšna nežna roza, vintage zelena ali nebesno modra bi morala biti prav ok. Nakit pa bo vse skupaj povezal v celoto. Predlagam, da zaradi sodobnega in geometrijskega modela obleke izbereš nakit iz pleksija, ki je tudi zelo moden in edgy.

Ker je obleka precej kratka, ti zelo visoka, priložnost pa vseeno formalnega značaja, predlagam, da se tokrat odpoveš petam oz. izbereš zelo nizke. Krasni bi bili kakšni sandali s trakci, ki po obliki malo spomninjajo na tvojo obleko in se zato krasno ujamejo zraven.

Upam, da ti je outfit všeč, sicer se javi!

 

Objavljeno v Moja omara. Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*