Nočem te več slišati reči:

Ob katerih besedah se vam obrne želodec in dobite pike po obrazu? Katere besede so izpraznjene do konca, tisočkrat predelane in uporabne le še za lokalne časopise?

Moji osebni favoriti so:

Moderno: Če rečeš, da je nekaj moderno, potem to zagotovo ni. Izpeljanka modno je ušesom bolj prijazna, a tudi ta že smrdi od starosti.

Trendi: Če hočeš biti moderen, rečeš, da si trendi. Guess what?! Trend, trendy, trendi in trendovsko je pomagalo pred petimi leti. Odkar je trendi verjetno tudi jogurt za boljšo prebavo, to zagotovo ni več in!

In: "Are you in or are you out?" Out, zagotovo.

 Stil, trend, moderno, in, out
 Foto: Francesco Marino, Free.Digital.Photos.net
                                 

Vintage: Če si in, nosiš vintage. Ker danes nosi vintage vsak, ki ima pet minut časa, hkrati pa kot vintage štejejo že majice z Guns N' Roses potiski, se izrazu odpovedujem. Od zdaj naprej ne nosim ničesar.

Tunika: Ta beseda bi pravzaprav morala biti na vrhu seznama. Kaj sploh je tunika in ali lahko prosim nosimo raje top, obleko, dolg pulover, baby-doll majico, kimono, srajčno bluzo, daljšo majico in pleteno obleko? Tako mogoče ne bo nujno vsake tunike kombinirati na pajkice in širok pas.

Stil: Naj bo športno-eleganten ali barvno usklajen, ne prenesem ga več. Face it: ljudjem, ki imajo stil, tega ni treba na glas povedati. Stil je več kot blazer in platform čevlji ter zahteva dobro poznavanje sebe in svojega telesa. Prostodušno priznam, nimam stila. Če bi ga imela, bi moja omara izgledala bolj koherentno.

Objavljeno v Lifestyle, označeno z , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Nočem te več slišati reči: komentirano: 5x

 1. Pozabili ste na pravi:

  BOLERO! Tega pa js ne prenesem in bom vpila, če še enkrat slišim ta izraz!

 2. Patricija pravi:

  Jst pa osebno ne prenesem besede "posrane" hlače, bolero, tunika…fuj!

 3. Anonimno pravi:

  aladinke… Me kr zmrazi… Fuj.

 4. Anonimno pravi:

  Pajke?! WTF?!

 5. Anonimno pravi:

  Ja, pajke pa žabe pa itak zmagajo. WTF je narobe s hlačne nogavice?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*