Diners in Flash shopping vodnik

Ljubljana, 16. 12. 2011:  V sredo zvečer so v stekleni avli Narodne galerije v Ljubljani svečano pozdravili prihod nove kartice življenjskega sloga Diners Club FLASH in izid novoletnega flash SHOPPING VODNIKA. S prvo FASHION&STYLE plačilno kreditno kartico se odpirajo vrata v svet izbranih trgovin s področij mode, stila in dizajna, kjer bo lahko ozaveščena ciljna skupina nakupovala s posebnimi popusti v skoraj vseh trgovinah, ki se predstavljajo v Flash SHOPPING VODNIKU.

Diners Club Flash Shopping vodnik

V treh nadstropjih Narodne galerije so izbrani partnerji Flash SHOPPING VODNIKA in Diners Cluba predstavljali vsebino novega vodnika, vodnika po prestižnih nakupih s področja mode, lepote, dizajna, avtomobilizma, kulinarike in drugih želenih področij. Prav zaradi tako številnih razstavljavcev, ki so se predstavili v privlačno osvetljenih kotičkih, je bil dogodek za vse ljubitelje lepega in prestižnega še posebno zanimiv.

Ula Furlan

Poleg nove FASHION&STYLE plačilno kreditne kartice v Sloveniji, so na iPad in iPhone napravah predstavili novo brezplačno aplikacijo Flash SHOPPING VODNIKA, ki kot osrednji vodnik Ljubljane po prestižnih nakupih s področja mode in dizajna usmerja na najbolj izbrana prodajna mesta in pomaga izbrati najboljše kose.

Nuška Drašček
Foto: vse Primož Korošec in Diners Club Slovenije
Objavljeno v Lifestyle, označeno z , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*