Vintage Vikend vabi na veliko praznovanje 4. rojstnega dne

Skoraj neverjetno se zdi, da minevajo že štiri leta, kar sta Nina Štajner in Tjaša Gračner v prestolnico in druga mesta po Sloveniji pripeljali gverilsko vintage nakupovanje, ki se je razvilo v prave vintage navdahnjene dogodke.

Te dni dvojica Vintage Vikenda praznuje rojstni dan in vas vabi, da se ji pridružite. Velika vintage zabava v slogu Velikega Gatsbyja bo v torek, 4. julija na dvoru Jezeršek. Dogajanje bo nadvse zanimivo, penina in Jezerškovi prigrizki pa bodo le še pika na i.

Tandem Vintage Vikend je letos spomladi Fashionista.si naklonil zanimiv intervju, v katerem smo pobrskali po preteklosti in po načrtih, zato vas vabim, da se v pričakovanju dvajsetih ponovno pozabavate z njim!

Vintage Vikend

Takole pa vabita Nina in Tjaša:

"Vintage Vikend bo upihnil 4. svečko! Vabimo vas, da se nam pridružite na praznovanju, ki bo 4. julija 2013 med 16. in 22. uro. 

Glamurozno praznovanje se bo zgodilo na očarljivem vrtu Dvora Jezeršek (Zgornji Brnik 63, Cerklje na Gorenjskem). Goste vabimo v dekadentna 20. leta prejšnjega stoletja. Obljubljamo osvežitev s šampanjcem in izbranimi prigrizki izpod rok kuharskih mojstrov gostinstva Jezeršek.

Ob veselih melodijah charlestona, pa tudi vsem znanih slovenskih popevk si boste lahko izmenjali oblačila, nakit, parfume in lake za nohte. Pripravljamo tudi fotografsko kuliso, kjer se boste lahko, sveže sfrizirani in oblečeni v nostalgične oblačilne kose, v vsej svoji lepoti postavili pred objektiv našega fotografa. Za umetelne pričeske bo poskrbela naša redna gostja Irina Kysselef, za izbor oblačil in nakita pa Vintage Vikend. Ljubitelji tehnične dediščine boste lahko občudovali zbirko starih radijskih sprejemnikov, ki jih bo razstavil Ante Jurič. Na njegovi stojnici boste lahko kupili tudi umetelno izdelane skrinjice za nakit, ki so nastale izpod njegovih spretnih prstov. Na ogled bodo tudi risarske mojstrovine Dolores Ponoš, ki s svinčnikom ustvarja skoraj žive podobe. Pridružili se nam bodo še plesalci swinga iz plesnega društva balboa.si, z njimi se bomo lahko zavrteli na glasbeno podlago dj-ke Katje Hrastar!

Dress-code: dvajseta. Če se v vaši omari ne skriva nič primernega, bomo za lažji skok v preteklost poskrbeli mi z ličnimi modnimi dodatki za goste! 

Vstopnina: 5 eur (v vstopnino je všteta pijača dobrodošlice, sodelovanje na izmenjavi, fotografiranje pred fotografsko kuliso, friziranje, in modni dodatki za goste)"

Objavljeno v Trendi, označeno z , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*