Kristalna palača uradno odprta

Ljubljana, 01. september 2011: V ljubljanskem BTC-ju so včeraj ob 20h svečano odprli novo poslovno-trgovsko zgradbo Kristalna palača, ki je tudi uradno najvišja stavba v Sloveniji.

Kristalna palača

V čudovitem pozno poletnem večeru so nas navdušili Manca Izmajlova, Gal Gjurin, Kerry Ellis, solista iz Bolšoj teatra, Maria Allash in Vladislav Lantratov, in drugi.

Po prijetni otvoritvi z visokimi gosti so se povabljenci napotili pregledati pestro programsko ponudbo, ki vključuje številne trgovine in centre lepote.

Kristalna palača

Nakupovalna galerija Kristalne palače, ki je odprta od ponedeljka do sobote, med 9. in 20. uro, vabi s trgovinami in drugo ponudbo: Vita mea, Home sweet home, Glam, Espresso, Invidiauomo, Yves Rocher, iStyle Apple Premium Reseller, Jones, Sebastian, Kartell, Rolf Benz, Fabi, Baldinini, Bjorn Borg, Forma F+, Garmin, Steklarna Rogaška-Oskar Kogoj, Babadu, Venera shop, SKB Banka, najvišja slaščičarna v mestu Twenty Caffe in wellness center Aktivita Healthness.

Kristalna palača

Po napornem nakupovanju se lahko sprehodite po zeleni terasi na strehi galerije in občudujete razgled na Ljubljano in Alpe. 

Kristalna palača
Objavljeno v Shopping, označeno z , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*