Vera Wang se poroča ceneje

SATC je poročno obleko znova popeljal v modo. Kjer pa se srečata moda in poroka, je doma Vera Wang.

Vera Wang, ki je pojem poročnih oblek visokega razreda in je oblikovala beli prestiž tudi za Ivanko Trump ter Jennifer Lopez, je sklenila, da drugo leto na tržišče pošlje kolekcijo, ki bo nastala v sodelovanju s konfekcijsko modo poročnih oblek, David's Bridal.

Poročna obleka Vera Wang S/S 2010   David's Bridal šiva poročne obleke, obleke za družice, ustvarja poročne modne dodatke in čevlje, vse to po reasonable cenah, v širokem izboru in kvalitetni izdelavi.

Vera Wang in David's Bridal bosta novo kolekcijo pripravila za pomlad-poletje 2011, sestavljajo pa jo bo dvajset poročnih oblek v cenovnem razponu od 600 do 1500 dolarjev.

Poročne obleke iz Vera Wang redne kolekcije stanejo od 4000 do 25.000 evrov. Poročnim oblekam bodo kmalu sledile obleke za družice in svečane otroške obleke.

Vera Wang si bo s tem sodelovanjem zagotovo pridobila nov spekter navdušenk, ki si prej njenih  izdelkov niso mogle privoščiti, sedaj pa bodo poleg nižje cenovne poročne obleke morda izbrale tudi kak modni dodatek ali cenejši kos iz ready-to-wear kolekcije.

To pa zna pozitivno vplivati na prihodke podjetja v gospodarsko neugodni situaciji.

 Foto: www.bridalwave.tv    
Objavljeno v Trendi, označeno z , , , , , , , , , , , , , .
Naredite si zaznamek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*